A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області

Конкурс на керівника закладу культури!

Дата: 20.07.2023 12:21
Кількість переглядів: 9

УВАГА!!! Оголошення про конкурс на посаду директора комунального закладу «Дирекція будинків культури» Новоолександрівської сільської ради

Новоолександрівська сільська рада Дніпровського району Дніпропетровської області оголошує конкурс на посаду директора комунального закладу «Дирекція будинків культури» Новоолександрівської сільської ради.

Вимоги до кандидата: громадянство України, вища освіта, стаж роботи у сфері культури  не менш 3-х років, володіння державною мовою, здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнями виконувати відповідні професійні обов’язки. Документи подавати протягом 30 днів з моменту опублікування оголошення.

 Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

два рекомендаційні листи довільної форми;

мотиваційний лист довільної форми.

Перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Персональний склад конкурсної комісії та зміни до нього (за потреби) затверджує своїм наказом орган управління, що проводить конкурсний добір не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу.

Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів. На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на відповідність кваліфікаційним вимогам. Результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам.

Особа не допускається до участі в доборі кандидатів на посаду керівника державного чи комунального закладу культури у разі невідповідності вимогам.

На другому засіданні проводиться співбесіда з кандидатами, під час якої заслуховуються  публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Пропозиції від громадських організацій у сфері культури, щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії, приймаються до 11.08.2023 року. У разі подання більше ніж трьох кандидатів, 16.08.2023 року в приміщенні Новоолександрівської сільської ради буде проведено жеребкування.

Документи надсилати на електронну адресу органу управління vonovool@gmail.com або надавати за адресою: с. Новоолександрівка, вул. Паркова 1-а (Відділ освіти, культури, молоді та спорту) у встановлений строк. Особа уповноважена здійснювати звязок з учасниками конкурсу: Чалкарова Гульнара (050 18 32 046, 098 40 12 967)


« повернутися

Вхід для адміністратора