A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області

Для майбутніх першокласників!!!

Дата: 16.03.2023 15:07
Кількість переглядів: 16

До уваги батьків та опікунів, в тому числі внутрішньопереміщених осіб, діти яких восени підуть до першого класу!

Шановні батьки та особи, що їх замінюють, Відділ освіти, культури, молоді та спорту доводить до Вашого відома, що з 1 березня 2023 року розпочата електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти Новоолександрівської громади.

Щоб подати заяву на вступ дитини до школи, необхідно зареєструватись на сайті «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» (https://school.isuo.org/), обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити її документами у закладі. 

Після подання заяви та надання у заклад освіти повного переліку документів, заява оброблюється працівником школи. Якщо в заяві були відсутні помилки чи порушення, вона додається до переліку прийнятих заяв.

Якщо спроможність закладу дозволяє, за прийнятими заявами до закладу будуть зараховані всі діти. В іншому випадку до закладу гарантовано потрапляють діти з правом першочергового зарахування.

Про результати зарахування батьки будуть повідомлені електронною поштою.

Право на першочергове зарахування мають діти:

• місце проживання яких закріплене за територією обслуговування (в тому числі ВПО, які надали довідку);

• які є братами та/або сестрами учнів цього закладу;

• працівників цього закладу освіти;

До 1 червня у заклади освіти зараховуються діти, що мають право на першочергове зарахування.

 

До 15 червня на вільні місця зараховуються інші діти, які проживають на території територіальної громади, відповідно до порядку електронної черги.

 

Після 15 червня заяви на зарахування у перший клас закладу освіти приймаються виключно на вільні місця.

 

Питання: Для чого потрібна електронна реєстрація?

 

Відповідь: електронна реєстрація надає можливість прозоро користуватися правом черги на зарахування у школу та унеможливлює зміни у системі.

 

Питання: Якщо я хочу, щоб моя дитина відвідувала школу, яка не належить до території нашого проживання?

 

Відповідь: Ви можете подати заявку у будь-яку школу. У випадку, якщо дитина проживає не за місцем обслуговування школи, така заявка буде розглядатися відповідно до черги, але за наявності вільних місць (не раніше 1 червня).

 

Питання: Чи захищені дані моєї дитини у системі?

 

Відповідь: Так, усі дані захищені. Дані усіх дітей можуть переглядати лише адміністратори школи та регіональний адміністратор. Інші батьки або сторонні особи доступу до перегляду даних вашої дитини не мають.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора