A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області

Акція « ПОСАДИМО ДЕРЕВО РАЗОМ»

Дата: 12.11.2021 13:53
Кількість переглядів: 42

Акція « ПОСАДИМО ДЕРЕВО РАЗОМ»

Сьогодні, 12листопада 2021 року, в цей чудовий сонячний осінній день, Молодіжна Рада при Новоолександрівській сільській раді зробила ще один добрий, важливий крок у своїй діяльності. Учасники Молодіжної ради в чотирьох населених пунктах нашої громади: с. Новоолександрівка, с. Волоське, с. Старі Кодаки, сел. Дослідне провели акцію «Посадимо дерево разом». Ви запитаєте: «Що ж тут особливого? Просто посадили деревце». А ось і важливо! Бо зробили це разом для наших дітей і молоді! Ці зелені деревця посадили у всіх восьми закладах освіти: в садочках і школах. Нехай малеча та підлітки зростають у красі, любові до природи, до світу і до людей. Нехай знають, що в громаді є ті люди, які хочуть подбати, щоб їм жилося ще краще у їх рідному селі, у нашій Новоолександрівській громаді.

Дякуємо вам, небайдужі та активні, які за власною ініціативою і коштом придбали саджанці і подарували радість людям: голові МР – Сарані Анні, організатору акції та учасникам в с. Новоолександрівка: Юлії Афанасьєвій, Михайлу Полюховичу, Юлії Журавльовій ,в с. Волоське – Сергію Слєпцову , Аліні Онищенко, учням ліцею, в с. Старі Кодаки – Наталії Пиво (активістці села).

Хочемо подякувати керівникам закладів освіти за розуміння та підтримку.

А садовому центру «Сакура» дуже вдячні не тільки за надані знижки при придбанні дерев, а і за подаровані декілька садженців!

Давайте ж разом зробимо нашу громаду кращою!

Зоя Кучина спеціаліст відділу культури, молоді та спорту


« повернутися

Вхід для адміністратора